Вхід на сайт

Увійти Зареєструватись

«Информация для медицинских работников / первый живой профессиональный портал для практикующих врачей»

Вибір напряму медицини

Інформаційний блок
Розмір тексту
Aa Aa Aa

Нагородження дипломами учасників реєстру «ТОП100 в медицині» у травні 2010 р.

Редакция портала (додав(-ла) 25 мая 2010 в 13:15)
Додати новость Роздрукувати

В травні, під час роботи професійних семінарів та наукових конференцій, відбулися нагородження дипломами учасників реєстру «ТОП100 в медицині» в межах конкурсу «Національна Медична Премія»

5-6 травня 2010 року в Києві відбулася науково-практична конференція з міжнародною участю «Проблеми реґіонарної анестезії, анестезіології та інтенсивної терапії в педіатрії та акушерстві» (4-й курс Європейської школи анестезіології).

Організатором заходу виступила Асоціація анестезіологів України.

В рамках конференції Голова оргкомітету конкурсу «Національна Медична Премія» Іван Сорока вручив дипломи номінантам премії.

Дипломи отримали:

  1. Бондар Михайло Володимирович - номінація «Кращий лікар»
  2. Глумчер Фелікс Семенович - номінація «Кращий лікар»
  3. Нетяженко Василь Захарович - академічна рада
  4. Шлапак Ігор Порфирійович - експертна рада

13-14 травня 2010 року в Києві відбулася школа-семінар «Сучасні методи діагностики і лікування полі органної патології у хворих з серцево-судинними захворюваннями».

Організатором заходу виступила Національна медична академія післядипломної освіти та Всеукраїнська громадська організація «Асоціація фахівців з ехокардіографії»

На семінарі обговорювалися питання діагностики та лікування ішемічної хвороби серця у хворих з полі органною патологією, діагностики та лікування цукрового діабету у хворих з серцево-судинною патологією та інші.

Дипломи отримали:

  1. Вороненко Юрій Васильович – член оргкомітету конкурсу «Національна Медична Премія»
  2. Вдовиченко Юрій Петрович – член академічної ради конкурсу «Національна Медична Премія»
  3. Долженко Марина Миколаївна - член експертної ради конкурсу «Національна Медична Премія»
  4. Пархоменко Олександр Миколайович – номінація «Кращий лікар»
  5. Харченко Наталія В’ячеславівна - номінація «Кращий лікар»
  6. Целуйко Віра Йосипівна – в номінації «Керівник підрозділу закладу ОЗ»
  7. Руденко Анатолій Вікторович – в номінації «Керівник підрозділу закладу ОЗ»
  8. Тертишний Іван Олександрович (кардіолог) - номінація «Кращий лікар»
  9. Козачук Валентина Григорівна (дитячий кардіолог) - номінація «Кращий лікар»

17-19 травня 2010 року в Києві відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Профілактика і лікування артеріальної гіпертензії в Україні» (в рамках виконання Програми профілактики і лікування артеріальної гіпертензії в Україні)

Організатором заходу виступила Національна Академія медичних наук України, Міністерство охорони здоров’я України, Асоціація кардіологів України, Національний науковий центр «Інститут кардіології імені академіка М.Д. Стражеска» НАМНУ України.

В межах заходу висвітлювались питання нових технологій профілактики та лікування артеріальної гіпертензії, ефективного контролю ризику виникнення серцево-судинних ускладнень, хірургічного лікування артеріальної гіпертензії та інші.

Дипломи реєстру «ТОП100 в медицині» отримали:

  1. Амосова Катерина Миколаївна - зав.кафедрою, професор НМУ ім.Богомольця, член-кор АМНУкраїни, Заслужений діяч науки і техніки України.
  2. Дядик Олександр Іванович - зав. кафедрою внутрішніх хвороб і загальної практики сімейної медицини, професор Донецького державного медичного університету
  3. Ягенський Андрій Володимирович - професор кафедри сімейної медицини ФПДО (Луцька філія) (від 2007)
  4. Швед Микола Іванович - зав. кафедрою внутрішньої медицини з клінічною iмунологiєю та алергологією Тернопільського державного медичного університету імені І.Я.Горбачевського
  5. Поляков Анатолій Євгенович - зав.кафедрою факультетської терапії з курсом сестринської справи Одеського державного медичного університету
  6. Сиволап Віталій Вікторович - зав. кафедрою пропедевтики внутрішніх хвороб з доглядом за хворими Запорізького державного медичного університету, доктор медичних наук, професор
  7. Коваленко Володимир Миколайович - директор Національного наукового центру «Інститут кардіології імені академіка М.Д.Стражеска», президент Асоціації кардіологів України, член-кор. АМН України, професор
  8. Мітченко Олена Іванівна - завідуюча відділом дисліпідемій Інституту кардіології
  9. Перцева Тетяна Олексіївна - зав. кафедрою факультетської терапії та ендокринології Дніпропетровської державної медичної академії
  10. Міхньов Володимир Анаталійович - Член-кореспондент НАН України, Головний учений секретар Академії медичних наук України.

Источник: nmp.org.ua

Правова інформація: htts://medstrana.com.ua/page/lawinfo/

«Информация для медицинских работников / первый живой профессиональный портал для практикующих врачей»