Вхід на сайт

Увійти Зареєструватись

«Информация для медицинских работников / первый живой профессиональный портал для практикующих врачей»

Вибір напряму медицини

Інформаційний блок
Розмір тексту
Aa Aa Aa

У Львові відбудеться ХІІІ Конґрес Світової Федерації Українських Лікарських Товариств (СФУЛТ) та святкування 100-річчя Українського лікарського товариства

Редакция портала (додав(-ла) 22 марта 2010 в 17:37)
Додати новость Роздрукувати

30 вересня –3 жовтня 2010 року в місті Львові на базі Львівського Національного медичного університету імені Данила Галицького та Українського Лікарського Товариства у Львові відбудеться ХІІІ Конґрес Світової Федерації Українських Лікарських Товариств (СФУЛТ) та святкування 100-річчя Українського лікарського товариства.

СФУЛТ було створено з ініціативи Українського лікарського товариства Північної Америки у 1977 році. На сьогодні вона об'єднує українські лікарські товариства 14-ти країн світу. Останні дев’ять Конґресів відбулися в Україні. Минулий ХІІ Конґрес СФУЛТ відбувся у вересні 2008 року в Полтаві. Крім делегатів та гостей із-за кордону, основну частину учасників Конґресів становлять представники практичної та наукової медицини України.

Під час роботи Конґресу передбачаються супутні заходи: телеконференція «Телемедицина, електронні зустрічі лікарів – досвід, перспективи розвитку», виставка провідних українських та закордонних фірм – «Медицина. Ліки».

Довідки:

Електронна пошта: sfult@ukr.net
Інтернет сторінка: www.sfult.org.ua
тел.: /044/ 253-4932, моб. 050-355-2425 – Мусій Олег

Правова інформація: htts://medstrana.com.ua/page/lawinfo/

«Информация для медицинских работников / первый живой профессиональный портал для практикующих врачей»